Actualitate

VIDEO: Charlie Sheen a dezvăluit că este infectat cu HIV

VIDEO: Charlie Sheen a dezvăluit că este infectat cu HIV

Charlie Sheen, dezvăluire bombă la Today Show

Astăzi, în cadrul emisiunii Today Show de la postul American NBC, Charlie Sheen a avut o discuţie cu gazda emisiunii Matt Lauer în studio-ul din New York al emisiunii, în care a dezvăluit că este infectat cu virusul HIV de aproape patru ani. Actorul a declarat că a fost diagnosticat după ce s-a confruntat o perioadă cu dureri de cap şi perspiraţie excesivă.

Charlie Sheen a dezvăluit că a plătit mulţi oameni de-a lungul timpului pentru a tine secret faptul că e infectat cu virusul HIV, însă acum speră că aceste tentative de şantaj vor dispărea, o dată cu apariţia sa publică de la Today Show. Informaţii despre problema lui Charlie Sheen au apărut luni, când National Enquirer a dezvăluit că actorul e infectat cu HIV. Apoi, informaţia a fost preluată şi de alte instituţii media, inclusive TMZ.

Totul a început să o ia razna pentru Sheen după divorţul său de Denise Richards, în perioada următoare actorul recunoscând că e un consumator  de droguri şi că solicit prostituate extrem de des, umblând zvonuri că s-a culcat cu peste 5000 de femei de-a lungul timpului.

În 2011, Charlie Sheen a fost concediat cu scandal din cadrul serialului Doi bărbaţi şi jumătate după ce s-a certat public cu Chuck Lorre, creatorul şi producătorul serialului. Ulterior, Sheen a produs şi a jucat îns erialul Anger Management, bazat pe filmul cu acelaşi nume cu Adam Sandler şi Jack Nicholson.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

More in Actualitate

Colectiv

VIDEO: Documentarul Dezastrul din Colectiv, disponibil online

Monden News14 martie 2016

Victor Ponta a anunţat demisia guvernului

Monden News4 noiembrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News