Biz

Bărbat concediat din cauza flatulenţelor excesive la muncă

Bărbat concediat din cauza flatulenţelor excesive la muncă

Richard Clem, un bărbat de 70 de ani care lucre la o companie de prelucrare a cărnii de porc din Trenton, New Jersey, a fost concediat anul trecut dintr-un motiv bizar: avea prea des flatulenţe la locul de muncă. Richard şi soţia sa Louann lucrau amândoi la Case Pork Roll Company din localitate, până când în februarie 2014 bărbatul a fost concediat.

Louann Clem a înaintat un proces împotriva fostului angajator pentru că ar fi încălcat legea care protejează Americanii cu dizabilităţi. Din documentele depuse de compania din Trenton la dosar rezultă că Richard a fost într-adevăr concediat din cauza flatulenţelor excesive. Bărbatul sprijină procesul civil început de soţia sa şi s-a adresat către Equal Employment Opportunity Commission, organismal guvernamental care urmăreşte aplicarea legilor împotriva discriminării la locul de muncă.

Louann a declarat că soţul său cântărea în 2004, la momentul angajării, aproximativ 190 de kilograme, iar în 2010 a suferit o operaţie chirurgicală de bypass gastric,pentru a scăpa de greutatea excesivă. A scăpat de peste 50 de kilograme, însă acest succes a avut şi efecte secundare,printre care flatulenţa excesivă şi diaree necontrolată.

Potrivit documentelor depuse la dosar, în 2013 simptomele bărbatului s-au înrăutăţit, deranjând foarte tare atmosfera de la locul de muncă. Louann a declarant că p[reşedintele companiei s-a plans în mod repetat de mirosul din birou şi chiar l-a obligat pe Richard să muncească de acasă, pentru că cei care vizitau biroul şi chiar colegii bărbatului nu mai suportau mirosul.

Astfel, în februarie 2014 Richard Clem a fost concediat, iar soţia sa şi-a dat demnisia în aceeaşi zi din cauza abuzurilor şi hărţuirii la care a fost supus soţul său. Avocatul celor doi a declarat că deşi partea cu flatulenţa este mediatizată excesiv, problema reală este că Richard este obez, aceasta categorie de persoane fiind protejate de legea pentru protecţia americanilor cu dizabilităţi.

Foto: Huffington Post

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Biz

More in Biz

ou kinder

Ştiai că oul Kinder Surprise este interzis în SUA?

Monden News14 decembrie 2015
somnul la birou

VIDEO: Somnul la birou, o metodă pentru creşterea productivităţii

Monden News16 octombrie 2015
franta

Franţa îi va plăti pe cei ce vor merge la muncă pe bicicletă

Monden News12 octombrie 2015

Suedia experimentează trecerea la ziua de muncă de 6 ore

Monden News2 octombrie 2015

LG a câştigat 1,2 cenţi la fiecare telefon vândut

Monden News29 iulie 2015

Cum a câştigat 1,8 milioane $ fără să muncească o zi

Monden News25 iunie 2015

6 paşi pentru câştigarea oricărui interviu de angajare învăţaţi de la un director Google

Monden News10 iunie 2015

Femeie concediată după ce şi-a dezactivat o aplicaţie ce o monitoriza non-stop

Monden News15 mai 2015

David Rockefeller la al şaselea transplant de inimă reuşit la 99 de ani

Monden News1 mai 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News