Filme

Captain America: Civil War tocmai a devenit mai mare decât The Avengers

Captain America: Civil War tocmai a devenit mai mare decât The Avengers

Noul Avengers: Age of Ultron a lovit cinematografele din întreaga lume abia de două săptămâni şi deja avem noi detalii despre superproducţia Marvel de anul viitor, Captain America: Civil War. După cum ştim, deja au început filmările pentru acest film şi, îmrepună cu acest anunţ, cei de la Marvel au dezvaluit şi o listă de personaje care îşi vor face apariţia în film.

După ieşirea de la Ultron, mulţi dintre fani au fost dezamăgiţi de faptul că următorul film Avengers va fi lansat abia peste 3 ani, în 2018. Dar după anunţarea distribuţiei pentru Captain America: Civil War aceştia pot sta liniştiţi, căci Răzbunătorii vor putea fi văzuţi în echipă completă (aşa cum au rămas ei la sfârşitul Avengers: Age of Ultron). Astfel, pe lângă Captain America (Chris Evans) şi Iron Man/Tony Stark (Robert Downey jr.), în Civil War îi vom mai vedea şi pe Black Widow (Scarlett Johansson), Falcon (Anthony Mackie), Vision (Paul Bettany), War Machine (Don Cheadle) şi Scarlett Witch (Elisabeth Olsen). Pe lângă Noii Răzbunători (dacă într-adevăr asta e direcţia în care vor merge cei de la Marvel), vor mai avea apariţi şi Hawkeye (Jeremy Renner), Ant-Man (Paul Rudd), Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan), Black Panther (Chadwick Boseman), Agent 13 (Emily Van Camp) şi Frank Grillo (Crossbones).  Daniel Brühl şi Martin Freeman se alătură distribuţiei filmului în roluri momentan necunoscute.

Captain America: Civil War pare în acest moment mai încărcat cu personaje si supereroi  decât oricare dintre cele două filme Avengers, dar în acelaşi timp pare mai relevant pe termen şi cu un impact mai mare pe termen lung în tot universul creat de Marvel decât Age of Ultron. Bine, dacă ne uităm la povestea Civil War din reviste ne dăm seama că filmul este uşurel la capitolul aglomeraţie de supereroi faţă de reviste, însă în acelaşi timp filmul are şi dezavantajul de a avea un timp mai limitat pentru a spune povestea, chiar dacă vom avea un film de 150 minute. Totuşi putem să mai avem surprize la capitolul personaje, mai ales dacă luăm în calcul deal-ul pe care l-au făcut cei de la Marvel cu Sony pentru Spider-Man. Chiar dacă înţelegerea a venit cam târziu pentru Spider-Man să aibă un rol la fel de important în film ca in reviste, totuşi mi-e greu să cred că acesta nu îşi va face apariţia în Civil War. Probabil anunţul va veni în momentul în care va fi găsit actorul care să îl joace pe tânărul Peter Parker.

Momentan lipsesc de pe listă Thor (Chris Hemsworth) – plecat pe Asgard la sfârşitul lui Avengers: Age of Ultron şi pe care probabil nu îl vom mai vedea până la Thor:Ragnarok şi The Hulk/Bruce Banner – care cel puţin pentru o vreme va fi dispărut în misiune. Nici un cuvânt nu apare momentan nici despre prezenţa lui Nick Fury (Samuel L. Jackson) sau a Mariei Hill (Cobie Smulders).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Filme

Rogue One

E AICI! A apărut trailerul pentru Rogue One: A Star Wars Story

Monden News7 aprilie 2016

Batman v Superman: Dawn of Justice, încasări record la debut

Monden News29 martie 2016
the revenant

OSCAR 2016: Lista completă a câştigătorilor

Monden News29 februarie 2016

ZVON: Wolverine 3 ar putea fi bazat pe povestea Old Man Logan

Monden News23 februarie 2016
deadpool

Deadpool depăşeşte toate aşteptările la box-office

Monden News15 februarie 2016
oscar 2016

OSCAR 2016: The Revenant şi Mad Max conduc lista nominalizaţilor

Monden News14 ianuarie 2016
the revenant

The Revenant şi Mozart in the Jungle, marii câştigători la Globurile de Aur

Monden News11 ianuarie 2016
Netflix în România

E OFICIAL! S-a lansat Netflix în România

Monden News6 ianuarie 2016
Johnny Depp

Johnny Depp declarat cel mai neprofitabil actor de la Hollywood

Monden News23 decembrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News