Filme

Tom Cruise revine în forţă cu Misiune Imposibilă 5

Tom Cruise revine în forţă cu Misiune Imposibilă 5

Weekend-ul care tocmai a trecut a  fost dominat la box-office în SUA de noua parte a francizei Misiune Imposibilă, cu acelaşi Tom Cruise în rolul agentului Ethan Hunt, care va încheia weekend-uld e debut cu încasări de 56 milioane $.  Filmul a încasat vineri impresionanta sumă de 56 milioane $, de păşind astfel estimările celor de la Paramount/Skydance, care îl dădeau la încasări de 40 milioane $ în acest weekend.

Misiune Imposibilă 5 este al treilea film ca încasări în weekend-ul de debut din cariera lui Tom Cruise, după War of the Worlds (64.9 milioane $) şi Misiune Imposibilă 2 (57.8 milioane $). Filmul a fost lansat de asemenea în weekend-ul care a trecut în 40% dintre teritoriile internaţionale (inclusiv România), de unde a strâns alţi 65 milioane $ (Coreea de Sud conducând topul international cu 17 milioane $).

Primele 4 filme ale seriei au avut încasări totale de peste 2 miliarde $. Misiune Imposibilă 5 este unul dintre puţinele blockbustere care şi-a devansat data lansării, care iniţial trebuia să fie de Crăciun. Asat s-a întâmplat la insistenţele starului Tom Cruise, pentru a evita competiţia acerbă pe care ar fi avut-o la sfârşitul anului din parte anoului film Star Wars şi a lui SPECTRE, noul film din seria 007.

Pe locul doi în box-office-ul american vine comedia Vacation, un reboot al unei serii care l-a făcut celebru pe Chevy Chase în anii ’80. Comedia a încasat 21.2 milioane $ în cele 5 zile în care a rulat (a debutat de miercuri pe marile ecrane), puţin sub estimările de 30 milioane $. Filmul îi are în rolurile principale pe Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann şi Chris Hemsworth. Chevy Chase şi Beverly D’Angelo, cei care interpretează rolurile principale în seria originală, au o scurtă apariţie în film.

Locul trei în SUA a fost adjudecat de Ant-Man cu încasări de 12.6 milioane $, iar de pe locul 4 îi sulfă în ceafă Minionii, cu 12.1 milioane $. Pe locul 5 vine Pixels, comedia lui Adam Sandler, cu încasări de 10.4 milioane $.

Tom Cruise şi al său Misiune Imposibilă 5 conduce şi topul încasărilor de la noi în ţară pentru acest weekend, reuşind să încaseze puţin peste 832.000 lei. Pe locul 2 vin Minionii, care au reuşit până acum să încaseze la noi în ţară aproape 6 milioane de lei. Podiumul este completat de Omul-Furnică al celor de la Marvel, care a încasat puţin peste 177.000 lei în weekend-ul care tocmai a trecut.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Filme

Rogue One

E AICI! A apărut trailerul pentru Rogue One: A Star Wars Story

Monden News7 aprilie 2016

Batman v Superman: Dawn of Justice, încasări record la debut

Monden News29 martie 2016
the revenant

OSCAR 2016: Lista completă a câştigătorilor

Monden News29 februarie 2016

ZVON: Wolverine 3 ar putea fi bazat pe povestea Old Man Logan

Monden News23 februarie 2016
deadpool

Deadpool depăşeşte toate aşteptările la box-office

Monden News15 februarie 2016
oscar 2016

OSCAR 2016: The Revenant şi Mad Max conduc lista nominalizaţilor

Monden News14 ianuarie 2016
the revenant

The Revenant şi Mozart in the Jungle, marii câştigători la Globurile de Aur

Monden News11 ianuarie 2016
Netflix în România

E OFICIAL! S-a lansat Netflix în România

Monden News6 ianuarie 2016
Johnny Depp

Johnny Depp declarat cel mai neprofitabil actor de la Hollywood

Monden News23 decembrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News