Lifestyle

7 lucruri care fac o femeie să fie sexy

7 lucruri care fac o femeie să fie sexy

În secolul 21 avem o noţiune puţin diferită a cuvântului sexy faţă de ce însemna el în secolul trecut. Mulţi dintre voi s-ar putea aştepta la un articol care să enumere picioarele lungi şi abdomenul plat printre lucrurile care fac o femeie sexy. Însă acum sexy nu înseamnă doar fizic, înseamnă mult mai mult. Fizicul e doar o mica component a ceea ce înseamnă o femeie sexy în zilele noastre. Iar mai jos am pentru voi câteva lucruri pe care trebuie să le aibă o femeie pentru a fi sexy în ochii bărbaţilor, nu neapărat în această ordine.

 1. Încredere de sine

Principalul lucru pe care trebuie să îl înţeleagă femeile este că e mult mai important să ai încredere de sine decât să fie perfecte. Felul în care umblă o femeie, capul ţinut sus, privitul în ochi sau un zâmbet larg, toate astea sunt semnele unei femeie care are încredere în forţele proprii. Iar asta e sexy.

Încrederea de sine te ajută ca femeie nu doar la a fi sexy, ci te ajută în viaţa de zi cu zi. Este cheia succesului. Pentru că te ajută să îţi atingi ţelurile. Iar asta din nou e sexy.

 1. Inteligenţă

E clar că primul lucru care ne atrage la un alt om este aspectul. Cum arată. E greu să îţi dai seama  care e personalitea sau inteligenţa unei persoane înainte să îşi deschidă gura. Plus că o relaţie bazată doar pe atracţie fizică nu durează. Nu are cum. Traim în secolul 21, secolul în care inteligenţa e sexy. Iar seriale TV ca Teoria Big Bang fac recorduri de audienţă sezon după sezon.

O femeie cu care poţi discuta pe diferite teme îi va lua întotdeauna faţa uneia cu picioare lungi şi sâni mari, atunci când bărbatul caută ceva mai mult decât o aventură. Asta nu înseamnă că femeia nu trebuie să aibă grijă de cum arată.

 1. Aspect

După cum spuneam mai sus, deşi inteligenţa e sexy, femeia trebuie să aibă grijă şi de aspectul său. Ce înseamnă asta? E foarte simplu. Puţină atenţie la păr, patina atenţie la cum se îmbracă şi poate patina atenţie la parfumul folosit şi totul se va schimba. Ideea e ca femeia să se simtă bine în pielea ei. Asta merge mână în mână cu încrederea de sine.

 1. Buna dispozitie

Primul lucru care îl va îndepărta pe un bărbat e o femeie în depresie, tot timpul supărată şi cu gândul la problemele ei. Exact cum femeilor le plac bărbaţii care le fac să râdă, exact aşa şi bărbaţilor le place să iasă cu o femeie veselă, jovială, plină de viaţă. Iar un zâmbet jucăuş e foarte sexy şi sigur îl vei cuceri imediat.

 1. Clasă

O femeie poate să aibă clasă indiferent dacă se îmbracă de la cele mai scumpe magazine din Paris şi Milano sau de la magazinele locale. Indiferent dacă conduce o maşină de 50.000 de euro sau una de 5.000 de euro. Totul tine de atitudine şi de respectul pe care femeia îl arată celor din jurul ei şi chiar şi ei înseşi.

 1. Voce seducătoare

Vă spun cu mâna pe inimă, o voce sexy, seducătoare îl poate cuceri pe un bărbat încă dinainte să o vadă pe femeie, doar auzindu-i vocea. Şi asta o spun din proprie experinţă. Asta nu înseamnă că femeia trebuie să îşi schimbe vocea, pur şi simplu înseamnă că trebuie să o ştie folosi. O voce seducătoare nu e greu de obţinut. Trebuie doar să ştii că un bărbat nu e deloc atras de vocile înalte, piţigăiate. Vocea seducătoare e joasă, uşoară, aproape şoptită. Normal, necesită puţin antrenament, dar nu e greu deloc de obţinut.

 1. Ambiţie

O femeie ambiţioasă ştie ce vrea şi va face tot ce îi stă în putinţă să obţină aceste lucruri. Iar ambiţia e sexy în ochii unui bărbat, pentru că astfel va vedea în femeia de lângă el o persoană alături de care va putea realiza foarte multe.

Foto: Sex and the City / HBO

View Comments (1)

1 Comment

 1. Violeta

  24 noiembrie 2015 at 16:17

  Castigi bani pe net! Oricand doresti, poti incepe sa inveti GRATUIT cum sa castigi bani pe net! Noi iti oferim online un exceptional curs care te invata GRATUIT, pas cu pas, cu explicatii foarte clare, cum sa castigi bani pe net! Cand vrei cu seriozitate sa faci ceva profitabil pentru tine, solicita informatii mai multe la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lifestyle

More in Lifestyle

barba

STUDIU: Barba poate ajuta la lupta împotriva bolilor

Monden News28 ianuarie 2016
bradul de craciun

Când şi cum împodobim bradul de Crăciun

Monden News23 decembrie 2015
Fetele tatuate

STUDIU: Fetele tatuate au o stimă de sine mai mare

Monden News15 decembrie 2015
berea

STUDIU: Berea îi face pe bărbaţi mai inteligenţi

Monden News8 decembrie 2015
lungimea degetului inelar

Ce spune lungimea degetului inelar despre tine

Monden News15 noiembrie 2015
sex

7 lucruri care ţi se întâmplă când faci sex în mod regulat

Monden News4 noiembrie 2015
sex

Cum să rezişti mai mult când faci sex

Monden News20 octombrie 2015
mână

Ce spune despre tine lungimea degetului mare de la mână?

Monden News18 octombrie 2015
roman

Scriitor român cucereşte lumea cu primul său roman în engleză

Monden News12 octombrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News