Lifestyle

Cum să rezişti mai mult când faci sex

Cum să rezişti mai mult când faci sex

Expertii îti dau câteva sfaturi ca să rezişti mai mult când faci sex

Probabil una din cele mai mari frici a unui bărbat atunci când ajunge în pragul unei partide de sex este să se termine totul mult prea repede. Probabil că sexul este singurul loc unde bărbatul nu vrea să termine primul. Terminatul prea devreme îl poate face pe un bărbat să se simtă prost, să ajungă frustrat din această cauză. Dar acum avem şi o veste bună. Există câteva trucuri pe care un bărbat le poate aplica pentru a fi şi mai bun şi pentru a avea durabilitatea iepuraşului Duracell când face sex.

Aşadar iată mai jos sfaturile care îi pot îmbunătăţi unui bărbat (şi prin consecinţă şi partenerei lui) viaţa sexuală:

 1. Kama Sutra

În Kama Sutra se găseşte o tehnică de întârziere a ejaculării, care te ajută să înveţi rezişti mai mult. Ideal ar trebui ca la început bărbatul să aibă un ritm scăzut, cam o mişcare intrare-ieşire la 3 secunde, pentru ca apoi în următoarele 4-5 minute să crească încet ritmul, până va face o mişcare de intrare-ieşire pe secundă. Dacă simte că se apropie de punctual culminant, bărbatul ar trebui să se oprească înăuntru până simte că deţine iar controlul şi apoi să înceapă din nou procesul.

 1. Diversitate

Bărbatul ar trebui să ştie că diversitatea erste un lucru bun. Cum am văzut mai sus, ar trebui să nu păstreze acelaşi ritm în mod constant. Mai mult, bărbatul ar putea să nu penetreze partenera tot timpul, se mai poate juca cu penisul pe labiile partenerei, idea e să schimbe, să nu devinăsexul un lucru monoton.

 1. Încetineşte

Deşi majorităţii bărbaţilor le place sexul în viteză, fizic, ar trebui dfin când în când să încerce să încetionească. Sexul făcut într-un ritm mai scăzut poate duce la o experienţă mult mai plăcută pentru ambii parteneri, fiind mai senzual. Asta se întâmplă pentru că bărbatul explorează mult mai în amănunt trupul partenerei, o sărută pe gât sau o mângâie.

 1. Exerciţii fizice

Un sfat foarte bun pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale este ca bărbatul să îşi antreneze muşchiul pubococcygeus, adică muşchiul ce merge de la anus până la sfincterul vezicar. |Pentru a încerca să controlezi acest muşchi, ar trebui să încerci să te opreşti în timp ce urinezi. Ideale ar fi 3 serii de cate 15 repetări pe zi.  Aceste exerciţii vor îmbunătăţi vascularizarea penisului, care astfel va duce la creşterea încrederii de sine a bărbatului.

 1. Metoda 7 şi 9

Această metodă constă în 7 mişcări rapide intrare-ieşire urmate de 9 mişcări lente intrare-ieşire şi apoi se repeat. 7 rapide, 9 încete, 7 rapide, 9 încete. Acest ritm îi ajutăpe bărbaţii care de obicei nu rezistă mult în timpul sexului.

 1. Nu intra adânc

Un alt truc pentru bărbaţii care nu rezistă mult la sex este să nu penetreze adânc, pentru că astfel vor amâna inevitabilul. Penetrarea în adâncime va aduce terminarea mult prea rapidă, astfel că o penetrare mai uşoară va ajuta bărbatul să reziste mai mult dar va aduce şi o placer mai mare partenerei.

 1. Tehnica strângerii

Există trei zone ale penisului pe care dacă aplici presiune îl poţi ajuta săstea erect mai mult timp. În primul rând, trebuie făcut un inel în jurul bazei penisului, format din degetul mare şi cel arătător, care să aplice presiune. Astfel sângele va sta mai mult în zonele erogene ale penisului şi îl va păstra erect mai mult timp. În al doilea rând, se poate aplica presiune chiar sub capul penisului. Acesta e un loc plin de nervi şi astfel din nou va rezista mai mult. În al treilea rând, se poate aplica presiune pe zona dintre anul şi baza testiculelor, iar în acest fel se va întârzia ejacularea şi bărbatul va rezista mai mult.

Foto: NYPost.com

View Comments (1)

1 Comment

 1. alex

  26 decembrie 2015 at 14:07

  Castigi bani de acasa! Ce-ai spune dacă ai primi imediat si GRATUIT un exceptional curs care te invata simplu sa castigi bani de acasa? Aceasta este oferta numarul unu: un sistem de lectii online si GRATUITE, cu explicatii foarte clare despre cum poti sa castigi bani de acasa! Cere si tu cursul la adresa de email: alexus110512@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lifestyle

More in Lifestyle

barba

STUDIU: Barba poate ajuta la lupta împotriva bolilor

Monden News28 ianuarie 2016
bradul de craciun

Când şi cum împodobim bradul de Crăciun

Monden News23 decembrie 2015
Fetele tatuate

STUDIU: Fetele tatuate au o stimă de sine mai mare

Monden News15 decembrie 2015
berea

STUDIU: Berea îi face pe bărbaţi mai inteligenţi

Monden News8 decembrie 2015
lungimea degetului inelar

Ce spune lungimea degetului inelar despre tine

Monden News15 noiembrie 2015
sex

7 lucruri care ţi se întâmplă când faci sex în mod regulat

Monden News4 noiembrie 2015
mână

Ce spune despre tine lungimea degetului mare de la mână?

Monden News18 octombrie 2015
sexy

7 lucruri care fac o femeie să fie sexy

Monden News14 octombrie 2015
roman

Scriitor român cucereşte lumea cu primul său roman în engleză

Monden News12 octombrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News