Muzica

P. Diddy responsabil pentru uciderea lui Tupac?

P. Diddy responsabil pentru uciderea lui Tupac?

Cu toţii cred că am auzit teorii ale conspiraţiilor privitoare la moartea lui Tupac Shakur, de la diferitele teorii despre cine l-a vrut mort pe rapper până la faptul că Tupac însuşi şi-ar fi înscenta moartea. De data asta, un nou documentar intitulat Murder Rap: Inside the Biggie anbd Tupac Murders realizat de fostul detectiv LAPD Greg Kading relansează teoria conform căreia Sean „Diddy” Combs ar fi ordonat asasinarea lui Tupac.

Documentarul conţine o înregistrare a unui interogatoriu din 2008 între Kading şi Duane „Keefe D” Davis, membru al bandei Southside Crisps din Compton. Davis susţine în timpul interogatoriului că Diddy l-a abordat cu două ocazii diferite pentru a discuta de asasinarea lui Tupac şi a lui Suge Knight, boss-ul de la Death Row Records.

Din cele declarate de Davis la interogatoriu, acesta l-a întâlnit pentru prima dată pe Diddy în 1993 printr-un prieten comun, un dealer de droguri din New York şi au devenit prieteni într-atât de buni încât i-a împrumutat lui Diddy Chevroletul său Impala din 1964 pentru a-l folosi în clipul piesei Can U Get With It a lui Usher.

La un moment dat, aflat într-o cameră plină de membrii ai bandei Southside Crisps, Dioddy ar fi declarat că ar da orice pentru capetele lui Tupac şi Suge Knight. Câteva luni mai târziu, subiectul arfi apărut din nou în discuţie, în timp ce Diddy i-ar fi oferit lui Davis 1 milion $ pentru uciderea celor doi. Dar de ce ar fi vrut acesta să scape de Suge şi Tupac? Lui Diddy îi era frică de răzbunare după ce prietenul şi bodyguardul său Anthony „Wolf” Jones ar fi ucis un prieten foarte apropiat al lui Suge Knight, membru al bandei Bloods.

În 7 septembrie 1996, Tupac Shakur participa la meciul de box dintre Bruce Seldon şi Mike Tyson, ce se desfăşura la MGM Grand în Las Vegas. După meci şi după o altercaţie în holul hotelului, Tupac şi Suge Knight erau opriţi la un semafor când lângă ei a oprit o maşină cu două femei. Acestea i-au atras atenţia lui Tupac, care era ieşit prin trapa, în timp ce din cealaltăparte a venit un Cadillac alb, din care s-au tras focuri de armă asupra maşinii în care se fla rapperul, lovindu-l de 5 ori. Câteva zile mai târziu, pe 13 septembrie, Tupac a fost pronunţat mort.

Deşi o lungă perioadă de timp a circulat teoria că asasinarea lui Tupac ar fi fost orchestrată de Biggie Smalls, cunoscut ca şi Notorious BIG, Davis a declarat că Biggie nu ştia de planurile lui Diddy la adresa lui Shakur şi a lui Suge Knight, pentru că acesta era concentrat pe cariera sa artistică. Totuşi, 6 luni mai târziu, Biggie Smalls a fost ucis ca răzbunare pentru moartea lui Tupac, detectivul LAPD  Greg Kading declarând că a reuşit să îl lege pe Suge Knight de moartea lui Biggie. Cu toate astea, cazul nu a fost rezolvat niciodată.

Ce crezi, a ordonat P. Diddy uciderea lui Tupac?

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Muzica

More in Muzica

Eurovision 2016

VIDEO: La Eurovision 2016, România va fi rock

Monden News7 martie 2016
Faithless

UNTOLD 2016: Faithless şi alţi 20 de artişti anunţaţi

Monden News24 februarie 2016
Grammy 2016

GRAMMY 2016: Lista completă a câştigătorilor

Monden News16 februarie 2016
armin van buuren

UNTOLD 2016: Armin van Buuren revine la Cluj

Monden News9 februarie 2016
untold

UNTOLD 2016: AfroJack şi Hardwell i se alătură lui Tiesto

Monden News20 ianuarie 2016
untold

UNTOLD declarat cel mai bun festival major din Europa

Monden News14 ianuarie 2016
david bowie

Legendarul muzician David Bowie a murit la 69 de ani

Monden News11 ianuarie 2016
all i want for christmas

VIDEO: All I want for Christmas într-o variantă inedită

Monden News24 decembrie 2015
Vocea României

VIDEO: Cristina Bălan, din echipa Tudor, câştigă Vocea României

Monden News19 decembrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News