Sanatate

STUDIU: Cafeaua te poate ajuta să trăieşti mai mult

STUDIU: Cafeaua te poate ajuta să trăieşti mai mult

Noi descoperiri confirmă: cafeaua e benefică pentru sănătate

Veşti extraordinare pentru aceia dintre noi care nu îşi pot începe ziua fără cafeaua de dimineaţă. Deja v-am prezentat motive pentru care e benefic să continuaţi să beţi cafea. Acum vă prezentăm un nou studiu publicat luna trecută a descoperit că persoanele care consumă cafea în mod regulat, dar mai puţin de 5 căni pe zi, prezintăun risc scăzut de deces în prima parte a vieţii din cauza mai multor boli.

Totuşi, să nu ne grăbim să considerăm cafeaua ca leac pentru longevitate. Nu. Pur şi simplu ce a descoperit acest studiu este că persoanele care consumă cafea în mod regulat prezintă un risc mai scăzut de deces din cauza unor boli cardiace, diabet sau chiar suicid. Deci momentan studiul prevede că ar exista o legătură între cei doi factori, dar nu poate confirma efectiv că acest obicei de a consuma cafea este direct responsabil pentru riscul redus de deces în cazul bolilor de mai sus.

Dar oamenii de ştiinţă au confirmat faptul că elementele care se găsesc în cafea sunt cunoscute că ajută în cazul bolilor diabetic sau cardiace, iar acest lucru poate duce la o sănătate mai bună pentru cei ce consumă cafeaua.

Cei care au efectuat studiu au întrebat un eşantion mare, de aproximativ 208.500 bărbaţi şi femei, despre obiceiurile lor cu privire la consumul de cafea o data la patru ani pe o întindere de treizeci de ani. Legătura între consumul de cafea şi riscul scăzut de deces a fost mult mai pronunţată la persoanele care nu fumează.

Oamenii de ştiinţă care au studiat aceste legături recunosc că răspunsurile nu pot fi de încredere, având în vedere că nu au prezentat nicio dovadă pentru ceea ce au declarat. Totuşi, aceiaşi oameni de ştiinţă consideră că această legătură între consumul de cafea şi riscul scăzut de deces ar trebui studiat în aprofunzime, pentru a afla exact ce componente ale cafelei sunt benefice pentru sănătate.

View Comments (1)

1 Comment

  1. Violeta

    6 decembrie 2015 at 19:40

    Cum sa faci bani online! Foarte multi oameni au citit deja acest exceptional curs online si GRATUIT in totalitate, care te invata simplu cum sa faci bani online! Primeste si tu un curs gratuit, conceput sa te invete pas cu pas si rapid cum sa faci bani online! Hotaraste-te cu seriozitate, apoi cere informatii mai multe la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanatate

More in Sanatate

cola

Ce se întâmplă cu corpul tău dacă bei Cola zi de zi

Monden News25 octombrie 2015
sforai

Află de ce sforăi şi cum să previi sforăitul

Monden News6 octombrie 2015
fumat

STUDIU: Cele mai bune metode să te laşi de fumat

Monden News23 septembrie 2015

Ce se întâmplă în corpul tău la o oră după ce bei o doză de Cola

Monden News15 septembrie 2015

De ce să renunţi de azi la beţişoarele de urechi

Monden News5 septembrie 2015

Regula celor 90 de minute: cum să te trezeşti odihnit

Monden News28 august 2015
orele suplimentare

Orele suplimentare îţi cresc şansele de infarct şi boli cardiace

Monden News24 august 2015

Află de ce te-ai îngrăşat şi cum să slăbeşti la loc

Monden News19 august 2015

FEMEI: E sănătos sau nu să dormiţi în sutien?

Monden News25 iulie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News