Tehnologie

Cele mai bune aplicaţii ale anului în Google Play

Cele mai bune aplicaţii ale anului în Google Play

Google Play a dezvăluit recent o listă cu cele mai bune aplicaţii şi jocuri de pe android, filme sau orice altceva ai putea găsi in magazinul giantului american.

Aplicatii

În lista celor mai bune aplicaţii avem o combinaţie în care găsim atât aplicaţii noi cât şi câteva “veterane”, extreme de folosite şi descărcate. Avem câteva intrări care nu au mirat pe nimeni, ca Twitter, Skype, Retrica sau Wikipedia, dar şi unele suprinzătoare, ca  Nova LauncherAction Launcher 3, and My Very Hungry Caterpillar. Şi cu toate că cei de la Google au propria lor aplicaţie Google Docs, au introdus în top competitorul Microsoft Word. Dar totuşi, nu au lăsat lista fără să introducă şi câteva aplicaţii proprii, cum ar fi Google Foto sau Google Translate.

Jocuri

La capitolul jocuri, gasim  o combinaţie de titluri, de la cunoscutele Walking Dead: Road to Survival, Fallout Shelter, Angry Birds sau Minecraft: Story Mode până la noile apariţii ca Prune and Crossy Road. Binenţeles, printre jocurile din listă găsim şi unele aparţinând unor branduri mari, cum ar fi Star Wars, Marvel, Lego sau WWE.

Multimedia

Anul acesta, cei de la Google au introdus în top şi selecţii din conţinutul multimedia care poate fi găsit în Store, conţinut din ce în ce mai numeros. Cred că nu miră pe nimeni când vă spun că cel mai bine vândut album muzical al anului este 25 al lui Adele, fiind urmat de Drake, Kendrik Lamar şi The Weeknd.Topul filmelor este condus de Lucy şi Interstellar, fiind urmate îndeaproape de American Sniper şi Big Hero 6.

La capitolul seriale TV, topul include nume sonore ca Game of Thrones, The Walking Dead şi Downton Abbey, în vreme ce la capitolul cărţi iar nu miră pe nimeni că avem seria Fifty Shades of Grey, pe lângă care mai apar Gone Girl, American Sniper sau The Girl on the Train.

View Comments (1)

1 Comment

  1. Violeta

    6 decembrie 2015 at 19:39

    Cum sa faci bani online! Foarte multi oameni au citit deja acest exceptional curs online si GRATUIT in totalitate, care te invata simplu cum sa faci bani online! Primeste si tu un curs gratuit, conceput sa te invete pas cu pas si rapid cum sa faci bani online! Hotaraste-te cu seriozitate, apoi cere informatii mai multe la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Tehnologie

Samsung Galaxy S7

FOTO & VIDEO: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, lansate oficial

Monden News21 februarie 2016
LG G5

FOTO & VIDEO: LG G5 şi prietenii

Monden News21 februarie 2016
Porsche 911

VIDEO: 50 de ani de evoluţie pentru Porsche 911

Monden News18 februarie 2016
Samsung Galaxy S7

Poze şi informaţii despre viitorul Samsung Galaxy S7

Monden News16 februarie 2016
prieteni

Poţi conta cu adevărat doar pe 4 prieteni pe Facebook

Monden News2 februarie 2016

Pod circular construit în Uruguay

Monden News27 ianuarie 2016
parole

Cele mai folosite parole în 2015

Monden News21 ianuarie 2016
parbrizul maşinii

Cea mai rapidă metodă de a dezgheţa parbrizul maşinii

Monden News6 ianuarie 2016
netflix

Netflix aduce şosetele care îţi opresc filmul dacă adormi

Monden News19 decembrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News