Tehnologie

Poze şi informaţii despre viitorul Samsung Galaxy S7

Poze şi informaţii despre viitorul Samsung Galaxy S7

Producătorul sud-coreean îşi va lansa oficial noile modele Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge în câteva zile, în 21 februarie. Acestea sunt cele mai aşteptate modele de smartphone ale începutului de an şi e uşor de înţeles de ce.  Cu toate că ascensiunea altor branduri ca HTC sau LG i-au stopat pe cei de la Samsung din drumul lor pentru cucerirea lumii, totuşi noile modele sunt aşteptate cu un interes ridicat de toată lumea. Mai mult, sunt cele mai bine vândute modele de telefoane cu android.

Cele două modele lansate de Samsung anul trecut, Galaxy S6 şi S6 Edge, au revoluţionat seria Galaxy S a producătorului sud-coreean prin introducerea unor materiale premium şi a unor funcţionalităţi noi. Totuşi, cel mai mult a impresionat noul model S6 Edge, al cărui ecran curbat a lăsat în urmă modelele competiţiei.

Cei de la Android Authority au strâns toate informaţiile, imaginile şi zvonurile referitoare la cele două noi modele şi vă facem şi noi o sinteză mai jos.

Noile modele Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge vor fi lansate în cadrul unui eveniment care va avea loc la Barcelona, în ajunul începerii ediţiei din acest an a MWC (Mobile World Congress), adică duminică 21 februarie (în aceeaşi seară în care seva lansa şi noul LG G5) la ora locală 19. Susrsele spun că noile modele vor fi disponibile în Europa începând cu 11 martie.

Acum să vedem ce specificaţii vor avea noile modele. Cerle mai noi zvonuri spun că noul Samsung Galaxy S7 va păstra ecranul de 5.1 inci şi rezoluţie QHD (1440 x 2560) de pe S6, deşi unele zvonuri mai vechi dădeau ca sigură o mărire a ecranului la 5.2 inci. Se pare că Samsung Galaxy S7 Edge va beneficia de un ecran mai mare, de 5.5 inci, cu o rezoluţie QHD.  Cu privire la procesor, zvonurile spun că noile modele vor avea un procesor Snapdragon 820 pe modelele disponibile în SUA şi China şi propriul procesor Exynos 8890 pentru modelele ce vor fi disponibile în celelalte teritorii. La capitolul memorie RAM, putem avea ori aceiaşi 3 GB pe care îi găsim pe modelele anterioare, ori putem avea 4 GB aşa cum găsim pe Note 5. În acest moment ambele variante par la fel de plauzibile.

Deşi Samsung Galaxy S6 a avut o variantă cu memorie internă de 128 GB, faptul că sud-coreenii au renunţat la această variantă pentru Note 5 şi S6 Edge + ne poate spune că a fost o idee nu prea strălucită şi că nu o vom vedea aplicată nici la noile modele. Deci foarte probabil cele două modele noi vor veni în versiuni cu 32 şi 64 GB. Unele zvonuri care vin din China spun că cei de la Samsung vor readuce slotul de MicroSD card pe S7 şi S7 Edge. Cei de la Wall Street Journal confirmă slotul de microSD card, dar doar pentru S7.

La capitolul cameră există două zvonuri care vin cu două variantre diferite, însă ambele spun că vom avea parte de îmbunătăţiri la capitolul fotografie în condiţii de lumină scăzută. Prima variantă spune că cei de la Samsung vor folosi un senzor de la Sony, lider la acest capitol. Se pare că producătorul este interesat de senzorul de 25 MP Sony  IMX300 folosit pe sony Xperia Z5. Al doilea zvon spune că se va folosi un senzor propriu ISOCELL de „doar” 12 MP, dar cu pixeli mai mari, pentru calitate bună în condiţii de iluminare slabă.

Samsung Galaxy S6 are o baterie de doar 2550 mAh, însă cel mai recent zvon în legătură cu S7 ne promite o baterie nedetaşabilă de 3000 mAh, iar pentru S7 Edge se pare că vom avea o baterie de 3600 mAh.  Noile modele vor beneficia de încărcarea rapidă şi încărcarea wireless disponibile pe modelele anterioare.

Samsung Pay şi senzorul de amprentă probabil vor fi disponibile şi pe noile modele. Un zvon din China spune că cei de la Samsung vor integra în noile modele tehnologia Clear Force a celor de la Synaptics, o soluţie ce se apropie de Touch 3D al celor de la Apple.

samsung-galaxy-s7-leak-840x532samsung-galaxy-s7-back-leak-840x481

View Comments (1)

1 Comment

  1. Pingback: FOTO & VIDEO: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, lansate oficial | Monden News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tehnologie

More in Tehnologie

Samsung Galaxy S7

FOTO & VIDEO: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, lansate oficial

Monden News21 februarie 2016
LG G5

FOTO & VIDEO: LG G5 şi prietenii

Monden News21 februarie 2016
Porsche 911

VIDEO: 50 de ani de evoluţie pentru Porsche 911

Monden News18 februarie 2016
prieteni

Poţi conta cu adevărat doar pe 4 prieteni pe Facebook

Monden News2 februarie 2016

Pod circular construit în Uruguay

Monden News27 ianuarie 2016
parole

Cele mai folosite parole în 2015

Monden News21 ianuarie 2016
parbrizul maşinii

Cea mai rapidă metodă de a dezgheţa parbrizul maşinii

Monden News6 ianuarie 2016
netflix

Netflix aduce şosetele care îţi opresc filmul dacă adormi

Monden News19 decembrie 2015
google

Cele mai bune aplicaţii ale anului în Google Play

Monden News5 decembrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News