Tehnologie

FOTO & VIDEO: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, lansate oficial

FOTO & VIDEO: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, lansate oficial

E gata, Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge au fost lansate oficial în seara asta şi avem ocazia să vedem dacă zvonurile apărute înaintea lansării se confirmă sau nu. Anul trecut cei de la Samsung lansau S6 şi S6 Edge, două modele cu care au vrut să demonstreze că şi ei pot crea smartphone-uri care să beneficieze de design şi materiale premium, iar cele două modele noi lansate în seara asta sunt de fapt versiuni îmbunătăţite ale S6 şi S6 Edge.

Samsung Galaxy S7

Pentru Samsung Galaxy S7, sud-coreenii au îmbunătăţit designul lui S6, făcându-l mult mai uşor de ţinut în mână, mai uşor de ridicat de pe o masă, adăugându-i un senzor de amprentă plat şi o cameră care nu mai iese atât de tare în afară. Telefonul păstrează display-ul Super Amoled de 5.1 inci cu rezoluţie QHD de care a beneficiat şi precedesorul său. S7 Edge a beneficiat de o actualizare mai mare, primind un display mărit, de 5.5 inci (Super AMOLED QHD curbat pe ambele laterale). Partea din spate este puţin curbată, făcându-l mult mai confortabil de ţinut în mână. De aseemenea, este mai mic la comparaţia cu celelalte telefoanbe cu ecrane de 5.5 inci (cum ar fi iPhone 6S Plus).

Samsung Galaxy S7 Edge

Ambele modele au suport pentru carduri microSD, pentru a le adăuga memoriei interne de 32 sau 64 GB. Tot ambele modele vor beneficia de rezistenţă la apă şi praf, care le va permite săfie scufundate în apă pânăla 1,5 metri pentru o durată de până la 30 de minute.  S7 nu foloseşte porturi USB Type-C ci a rămas cu clasicul micro USB, pentru compatibilitate cu Gear VR. Niciunul dintre cele două modele nu beneficiază de baterii detaşabile. Totuşi, capacitatea acestora este mărităfaţă de modelele precedente, fiind acum de 3000 mAh pentru S7 şi de 3600 mAh pentru S7 Edge. La capitolul performanţă cele două modele vor beneficia de procesorul Qualcomm Snapdragon 820 sau de propriul procesor Exynos, în funcţie de zonă, însă ambele vor fi echipate cu 4GB memorie RAM.

O schimbare semnificativă vine la capitolul cameră, unde noile modele vor beneficia de o cameră pe spate de 12 megapixeli, mai puţini decât camera de 16 megapixeli ce puitea fi găsită pe modelul precedent. Totuşi, cei de la Samsung spun că pixelii mai mari lasă să intre cu 56% mai multă lumină şi astfel camera va produce imagini mai bune în condiţii de lumină redusă. Camera poate focusa de trei ori mai repede decât modelul de anul trecut datorită unui sistem dual-pixel, un sistem similar cu cel folosit de Canon la unele din camerele sale DSRL.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tehnologie

More in Tehnologie

LG G5

FOTO & VIDEO: LG G5 şi prietenii

Monden News21 februarie 2016
Porsche 911

VIDEO: 50 de ani de evoluţie pentru Porsche 911

Monden News18 februarie 2016
Samsung Galaxy S7

Poze şi informaţii despre viitorul Samsung Galaxy S7

Monden News16 februarie 2016
prieteni

Poţi conta cu adevărat doar pe 4 prieteni pe Facebook

Monden News2 februarie 2016

Pod circular construit în Uruguay

Monden News27 ianuarie 2016
parole

Cele mai folosite parole în 2015

Monden News21 ianuarie 2016
parbrizul maşinii

Cea mai rapidă metodă de a dezgheţa parbrizul maşinii

Monden News6 ianuarie 2016
netflix

Netflix aduce şosetele care îţi opresc filmul dacă adormi

Monden News19 decembrie 2015
google

Cele mai bune aplicaţii ale anului în Google Play

Monden News5 decembrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News