TV

Euforia TV devine Happy Channel din 8 martie

Euforia TV devine Happy Channel din 8 martie

Euforia TV, parte a Antena Group,  va deveni Happy Channel începând cu 8 martie, după cum informează reprezentanţii grupului. Astfel, noul post TV va avea ca public femeile de până la 49 de ani, din mediul urban, iar din grila de programe nu vor lipsi telenovelele sud-americane marca Televisa, miniserii europene, dar şi serialele americane consacrate cu care Euforia TV ne-a obişnuit în fiecare seară.

euforia tv

Sigla Happy Channel

Noul post TV Happy Channel o va avea ca şi consultant de conţinut pe Ruxandra Ion, cea care în 2014 obţinea o licenţă TV cu acest nume pentru un nou post TV. Între timp, din cauza lipsei finanţării, Ruxandra Ion a renunţat la licenţă şi a cesionat drepturile mărcii Happy Channel către Antena Group, pentru a fi folosităla rebranduirea postului Euforia TV.

Noul post TV va deveni o televiziune militantă, o abordare nouă pe piaţa TV din România. Astfel, pe lângă producţiile TV, Happy Channel îşi propune să reprezinte cauzele publicului său şi să şi militeze pentru ele. În privinţa programelor, noul post va continua cu serialele de succes cum ar fi Downton Abbey, Dr. House sau Suits, dar va acorda o importanţă mare producţiilor sud-americane marca Televisa, care vor avea locul lor bine stabilit în grilă. Pe lângă acestea, Happy Channel va difuza şi miniserii europene şi seriale turceşti, dar şi un reality-show producţie proprie, o premierăpe piaţa din România. Ruxandra Iona declarat că noul post nu va avea în grilă emisiuni de tip tabloid.

Ruxandra Ion este o producătoare de televiziune din România. Prima ei emisiune în calitate de producător a fost Abracadabra, iniţial pentru TVR, dar mutată apoi la ProTV, o dată cu realizatoarea sa.  O dată cu mutarea la ProTv, Ruxandra Ion a devenit primul producător independent de emisiuni pentru copii din Estul Europei. În martie 1998 este numită director executiv al primului canal TV pentru femei din România, Acasă TV, iar în 2004 devine și producător general Media Pro Pictures, iar în 2008 este numită Channel & Content Strategist in cadrul CME si VP MediaPro Pictures.În februarie 2014 fondează școala de actorie, regie, scenaristică și producție de Tv și film „Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

Totul despre sex

Tot ce ţine de sex în Totul Despre Sex s-a întâmplat în realitate

Monden News12 februarie 2016
Gilmore Girls

Gilmore Girls revine cu episoade noi pe Netflix

Monden News30 ianuarie 2016
prison break

E OFICIAL! Prison Break revine cu episoade noi

Monden News15 ianuarie 2016
sting

Legenda wrestlingului Sting introdus în Hall of Fame-ul WWE

Monden News12 ianuarie 2016
globurile de aur

S-au anunţat nominalizaţii la Globurile de Aur 2016

Monden News11 decembrie 2015
twin peaks

Noua serie Twin Peaks, amânată până în 2017

Monden News4 noiembrie 2015
serial

Echipa Las Fierbinţi pregăteşte un nou serial la Pro TV

Monden News29 octombrie 2015
Românii Au Talent

Florin Călinescu, noul jurat de la Românii Au Talent

Monden News12 octombrie 2015
daredevil

VIDEO: Primul trailer pentru sezonul 2 din Daredevil

Monden News12 octombrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News