TV

WWE îl concediază pe Hulk Hogan

WWE îl concediază pe Hulk Hogan

WWE a renuntat la contractual pe care îl avea cu Hulk Hogan

Vestea că WWE a renunţat la contractul pe care îl avea cu Hulk Hogan a venit vineri dimineaţa (joi noaptea târziu în SUA), când cei de la WWE au eliminat toate menţiunile despre Hogan de pe site-ul propriu. Atunci când cineva încearcă să acceseze pagina de WWE Legend  a lui Hulk Hogan de pe Wwe.com, primeşte mesajul “Nu aveţi dreptul săvedeţi acest conţinut”.  Mai mult, Hulk Hogan nu mai apare nici pe lista membrilor juriului noului sezon Tough Enough, un reality-show prin care WWE vrea să găsească următoarele staruri  ale companiei.  Mai mult, toate articolele promoţionale care aveau legătură cu Hogan au fost eliminate de pe magazinul online al organizaţiei, wweshop.com.

“WWE a încheiat contractul pe care îl avea cu Terry Bollea (aka Hulk Hogan). WWE se angajează să accepte şi să sărbătorească indivizi de orice provenineţă, aşa cum demonstrează şi diversitatea angajaţilor, wrestlerilor şi fanilor nostri din toată lumea.” – comunicat oficial WWE

Deşi oficial nu a fost dezvăluit motivul despărţirii, zvonurile au început repede să circule cu privire la o înregistrare în care Hulk Hogan a folosit un limbaj rasist. Confirmarea oficială a celor de la WWE sugerează că motivul are legătură cu anumite comentarii rasiste, deşi încă nu se ştie exact despre ce comentarii este vorba.  Circulă zvonuri cum că ar fi vorba de anumite comentarii rasiste despre un presupus iubit de culoare al fiicei sale Brooke, dar şi comentarii rasiste şi jignitoare la adresa lui Dwayne ‘The Rock” Johnson. Hulk Hogan a postat un mesaj codificat pe twitter cu puţin timp înainte să înceapă să curgă ştirile despre despărţirea dintre WWE şi Hogan.

Relaţia dintre Hulk Hogan şi WWE a fost una cu năbădăi. Hogan a fost cel care prin mişcarea Hulkamania a dus WWE şi wrestlingul în faţa milioanelor de fani din întreaga lume. Hogan este considerat şi acum cel mai mare produs al wrestlinguilui din toate timpurile, pentru contribuţia avută la popularizarea acestuia în toată lumea.

La începutul anilor ’90 Hogan a fost silit să părăseacsă WWE pentru prima dată din cauza unui proces în care Vince McMahon, şeful WWE, era acuzat cu privire la folosirea steroizilor în cadrul organizaţiei. După ce a făcut din nou sitorie în WCW, alături de nWo, Hogan a revenit în WWE după ce aceştoia au achiziţionat WCW.

La mijlocul anilor 2000, Hogan părăseşte din nou WWE pentru a merge în TNA, o organizaţie relativ nouă care încerca să devină un concurent de temut pentru WWE. De data aceasta nu reuşeşte să aducă în TNa ceea ce a adus î WCW cu peste 10 ani mai devreme, astfel că în 2013 părăseşte organizaţia şi se întoarce in WWE. Unde rezistă până azi.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

Totul despre sex

Tot ce ţine de sex în Totul Despre Sex s-a întâmplat în realitate

Monden News12 februarie 2016
Gilmore Girls

Gilmore Girls revine cu episoade noi pe Netflix

Monden News30 ianuarie 2016
euforia tv

Euforia TV devine Happy Channel din 8 martie

Monden News25 ianuarie 2016
prison break

E OFICIAL! Prison Break revine cu episoade noi

Monden News15 ianuarie 2016
sting

Legenda wrestlingului Sting introdus în Hall of Fame-ul WWE

Monden News12 ianuarie 2016
globurile de aur

S-au anunţat nominalizaţii la Globurile de Aur 2016

Monden News11 decembrie 2015
twin peaks

Noua serie Twin Peaks, amânată până în 2017

Monden News4 noiembrie 2015
serial

Echipa Las Fierbinţi pregăteşte un nou serial la Pro TV

Monden News29 octombrie 2015
Românii Au Talent

Florin Călinescu, noul jurat de la Românii Au Talent

Monden News12 octombrie 2015
Monden News este sursa ta numărul 1 de informaţii din show-business, tehnologie, sănătate şi lifestyle

Copyright © 2015. Monden News